Horoskop za ponedeljek, 3. avgusta 2015


Splošni ponedeljkov horoskop          b

Horoskope sestavlja: Sanjač

Horoskope sestavlja: Sanjač

Mars in Mesec s svojima pozicijama prinašata pozitivno energijo v ponedeljek. Le-ta vam bo prišla zelo prav med napornim delovnim dnevom, pa tudi med družbeno-socialnimi aktivnostmi.
V domačem okolju (in družbi) bo marsikdo našel svež zagon in veliko motivacije za aktivnosti, o katerih je doslej le razmišljal. Nasvet: ne odlašajte! Še posebej ne odlašajte, če ste zadevo že večkrat preložili. danes je pravi dan!

Rojeni 3. avgusta: Ladko Korošec, Boris Pangerc, Tonca Breščak, James Hetfield, Tony Bennett, Martin Sheen…

FB

________________________________________________

OVENOVEN: 

Pred poldnevom se vam bo menda pripetila neka čisto nenačrtovana pot. Ob tem se boste soočili z vrsto nepričakovanih ovir, a boste vse skupaj uspešno obrnili sebi v prid.
V nekem sentimentalnem odnosu se bo pojavilo nekaj napetosti. Svetujemo vam, da se o vsem skupaj z ljubljeno osebo v miru pogovorite.

________________________________________________

BIKBIK: 

Skupina prijateljev in znancev vas bo na vse pretege vabila na nek izlet. Imeli boste občutek, kakor da ste polni energije. Vaše nasvete in predloge bodo upoštevali.
Izkoristite vsako priložnost, da bi si nekoliko oddahnili in se sprostili! Razmišljate ob tem o denarju, o stroških? Finance ne bi smele biti vprašljive. Poleg tega pa – počitek si resno zaslužite!

________________________________________________

DVOJČKADVOJČKA: 

Pripravljali se boste na neko pot. V priprave boste zvlekli tudi kompletno družino. Vse skupaj bo kar intenzivno.
Neka starejša oseba iz sorodstva se bo poskušala vmešati v vaše načrte in vse skupaj vas bo kar precej razjezilo. Sicer pa, če boste bolje razmislili – nekateri od danih nasvetov (s strani te osebe) pravzaprav sploh niso napačni! Nasprotno – so zelo uporabni.
Zvečer, ko se bodo zadeve nekoliko umirile, bi menda lahko obiskali prijatelja. Ob tem bi lahko izpolnili tudi svoje sanje. Prav bi vam prišlo tudi nekaj dodatnega spanca.

________________________________________________

RAKRAK: 

Za rojene v znamenju raka imamo v tem jutru dobre novice – obeta se vam nekaj denarja. Tudi ljubljena oseba bo vesela te novice.
Zdi se, da je danes pravi dan za sklepanje dolgoročnejših načrtov o prihodnosti. Lepo bi bilo tudi, če bi se dobili s kakim prijateljem.
Svetujemo vam, da nekaj več pozornosti naklonite tudi mlajšim članom vaše družine.

________________________________________________

LEVLEV: V

zadnjem času ste sodelovali pri nekem projektu; danes se odpirajo lepe možnosti, da vaše sodelovanje obrnete nekolikanj tudi v svoj prid.
V vašem romantičnem odnosu se v popoldanskem času obeta nekaj temnih oblakov. Posebno hude nevihte kljub vsemu ne bo, saj boste s pomočjo dobrega prijatelja(ice) situacijo uspešno pomirili.
Vseeno vam damo en nasvet: nekaj več pozornosti bi morali nakloniti domačim dolžnostim…

________________________________________________

DEVICADEVICA: 

V zadnjem času bi svojemu ljubezenskemu življenju zares težko rekli – ugodno. Ampak ne skrbite, vaša sreča se vrača! Menda bi prav danes lahko srečali osebo, ki bo vaše srce osvojila na prvi pogled. Če se kaj takega zares zgodi, vam bo bolj jasen tudi pomen sanj, ki ste si jih tako živo zapomnili. Vse skupaj bi lahko pomenilo začetek nekega dolgotrajnega razmerja.
Na finančnem področju boste pluli umirjeno. Se pa sicer ne obeta kak nepričakovan prihodek; vi pač znate dobro delati tudi s tistim, kar sicer imate.

________________________________________________

TEHTNICATEHTNICA: 

Zelo vas bodo obremenjevale finančne težave.
Intelektualno boste sicer danes na zelo visokem nivoju. Svetujemo vam, da poskusite iz takega razpoloženja povleči kako korist. Nekaj časa danes boste sicer posvetili izobraževanju in pripravam na prihajajoče projekte.
V odnosih z drugimi ljudmi boste danes naravnost blesteli. Zaradi tega se vam bodo ponujale priložnosti za sklepanje novih prijateljstev.
Vaš posebno dober zaveznik v ponedeljku bo vaša intuicija.

________________________________________________

ŠKORPIJONŠKORPIJON: 

Ponedeljek bo za vas zelo intenziven, saj vam ga bo prekrižalo kup težav, s katerimi se boste morali ubadati. Naredite si podroben plan, saj si ne boste mogli privoščiti izgubljanja energije (in časa) z nepotrebnimi malenkostmi.
Znani ste po svoji učinkovitosti, a danes vam bo pomoč prijateljev prišla zelo prav.
Ne bodite presenečeni, če vam bo v popoldanskem času neka starejša oseba iz družine prinesla darilo. Ena od možnosti je tudi, da v obliki denarja…

________________________________________________

STRELECSTRELEC: 

Današnji ponedeljek vas bo objel s svojo dobro voljo. Zlahka se boste povezovali z ljudmi okrog sebe.
Menda vas bo nekoliko ob živce spravljala le težka finančna situacija.
Sicer pa, kakor že omenjeno – blesteli boste v družabnem življenju, pa tudi pri domačih aktivnostih ne boste ravno slabi.
Ponedeljek gor, ali dol – proti večeru bi se nepričakovano lahko udeležili neke zabave. Ob vsej evforiji današnjega dneva vam svetujemo, da bodite pazljivi pri šalah, saj ne bi bilo pametno, če bi koga z njimi užalili.

________________________________________________

KOZOROGKOZOROG: 

Vaši kreativnosti se boste danes lahko zahvalili, da vam bo na službeno / poslovnem področju šlo zelo dobro. Vsi dolgoročni načrti, za katere boste temelje postavili v današnjem dnevu, bodo imeli lepe možnosti, da v kratkem začnejo prinašati finančne koristi.
Posvetite se potrebam vaših bližnjih! To, da poskušate nekoliko zaslužiti, ne sme biti izgovor za pomanjkanje medosebnih stikov in tkanje dobrih odnosov!

________________________________________________

VODNARVODNAR: 

Vaša karizma bo poskrbela, da bo ponedeljek za vas zelo uspešen dan.
Zelo učinkoviti boste tako v službi, kakor tudi doma. Ob koncu dneva se bo še vam samim zdelo neverjetno, s čim vse ste opravili.
Nasvet: izognite se polemiziranju s člani družine.

________________________________________________

RIBIRIBI:

Danes bi se lahko pojavila odlična priložnost za sodelovanje v neki dejavnosti, ki bi lahko prinesla pomembne poklicne (pa tudi finančne) rezultate.
Za vse skupaj ste trdo delali, vseeno pa bo med nekaterimi kolegi zaradi vsega skupaj prisotne kar nekaj slabe volje in zavisti.
Ne poskušajte iti čez vaše fizične zmožnosti – kaj takega bi lahko imelo resne zdravstvene posledice!
Kakšna pa bi lahko bila razlaga sanj, ki ste jih imeli? Razmislite, poiščite odgovore!

________________________________________________

OPOMBA:

Svojo podporo avtorju teh in horoskopov na tej spletni strani lahko izkažete s tem, da poklikate nekaj reklam, ki so vidne v članku, ali poleg njega. Za izkazano zaupanje se zahvaljujem in vas seveda vabim k branju.

Leave a comment