HOROSKOPI za nedeljo, 2. avgusta 2015


Horoskop za danes, nedeljo 2. avgusta 2015

Splošno:

Horoskope sestavlja: Sanjač

Horoskope sestavlja: Sanjač

Medsebojni poziciji Merkurja in Urana bosta na današnji dan izrazito ugodno vplivali na izražanje naravnih talentov, ki so dani prav vsakemu izmed nas. Tak vpliv je tudi izredno ugoden za spodbujanje inovativnih in pametnih idej v zvezi s poslom (službo). Marsikdo bo imel tudi zelo izrazite in zgovorne sanje.

Nedelja je pravi dan, da se zanesete na vašo intuicijo.

Rojeni 2. avgusta: Slavko Grum, France Tomšič, Patricija Peršolja, Isabel Allende, Peter O’Toole, Edward Furlong, Charli XCX

________________________________________________

OVENOVEN: 

Lahko se vam zgodi, da boste precej živčni in nezadovoljni s stanjem okrog vas. Svetujemo vam, da poskušate biti nekoliko bolj razumevajoči, saj si ne želite pokvariti odnosov v družini. Enako velja tudi za odnose s prijatelji in znanci.
V popoldanskih urah boste doživeli prijetno presenečenje od enega izmed mlajših članov vaše družine. Še kasneje bi menda lahko prejeli nepričakovano darilo od neke starejše gospe.

________________________________________________

BIKBIK: 

Izogibajte se aktivnostim v zvezi s poslom / službo, saj so možnosti za uspešen razplet dogodkov danes zelo majhne. Enako velja za kakršnekoli špekulacije – danes ni pravi dan za kaj takega!
Na drugi strani spektra bo danes vaše čustveno življenje – v tem pogledu bi danes menda lahko doživeli prav posebno zadovoljstvo.
Večerne urice boste preživeli v družbi ljubljene osebe.

________________________________________________

DVOJČKADVOJČKA: 

Najbrž vas bo prevevalo nekaj nezadovoljstva zaradi težav v službi. Lahko se boste začeli spraševati tudi, ali ima vse skupaj sploh še kak smisel. Svetujemo vam, da ne izgubite poguma in samozavesti! Danes konstelacija zvezd preprosto ni naklonjena razmislekom o poslu / službi, prav tako pa ni ugoden čas za komunikacijo s kako – v tem pogledu – pomembno osebo. Vzemite si dan “na easy” – nedelja je!
Odnos z ljubljeno osebo bo na visoki ravni. V popoldanskem času bosta skupaj kovala zanimive načrte za prihodnost…

________________________________________________

RAKRAK: 

Danes bi prav lahko bili uspešni tako v domačem okolju, kakor tudi pri službenih aktivnostih. Ste morda v službi, se da opraviti kaj v zvezi s tem?
Neke pobude, ali ideje v zvezi s službo bi prav danes lahko naletele na ugoden odziv. Potrebno pa je, da ste pri vsem skupaj pazljivi, saj bi množica novih idej lahko povzročila, da na koncu ne boste upoštevani pri nobeni…
Danes je za rojene v znamenju raka sicer ugoden za oblikovanje načrtov o prihodnosti. Upoštevajte pri tem tudi mnenja in želje ljubljene osebe!

________________________________________________

FB

LEVLEV: 

Že res, da je danes nedelja, a konstelacija zvezd prav danes govori v prid uspehom na poklicnem področju. Morda pa bi s kako dobro idejo, ali dejanjem, lahko dosegli kak bonus pri plači? Ali pa – zakaj pa ne – napredovanje!? Razmislite! Kaka dobra ideja vam – poleg naštetega – seveda v prvi vrsti lahko prinese osebno zadovoljstvo. Poleg tega pa – pomen sanj, o katerih ste toliko razmišljali, bi lahko dobil povsem novo dimenzijo…
V popoldanskih urah boste morda morali sprejeti odločitev o odnosu s svojo ljubljeno osebo. Lahko se zanesete na intuicijo.

________________________________________________

DEVICADEVICA: 

Nekaj slabe volje bi vam prav gotovo lahko povzročile finančne težave, s katerimi se ubadate v zadnjem času. Le-te vas bodo silile v razmišljanje o samo-izolaciji.
Nedelja za rojene v znamenju device ni pravi dan za začetek kakršnihkoli novih aktivnosti.
V zvezi z nečim na področju službe ne pričakujte preveč! Kaj lahko bi se sicer zgodilo, da boste bridko razočarani.
Po drugi strani pa – na čustvenem področju vam gre v zadnjem času izrazito dobro.

________________________________________________

TEHTNICATEHTNICA: 

V zvezi z ljubljeno osebo se boste danes počutili prav odlično.
Dopoldan obstaja verjetnost, da boste spoznali mlajšo osebo, za katero se bo kasneje izkazalo, da bo igrala precej pomembno vlogo v vašem življenju.
Na poklicnem področju je potrebno, da zadeve vzamete nekoliko bolj resno. nagnjeni ste k površnosti in napakam, ki bi vas lahko spravile v resnejše težave.
Razmislite – nedelja je pravi dan za to!

________________________________________________

ŠKORPIJONŠKORPIJON: 

Dopoldan boste resno razmišljali o nakupu drage aparature / naprave. Oseba, ki vam je blizu, bo vaše odločitve zelo vesela.
Zaradi nepričakovanega razpleta dogodkov v službi, bi se lahko pripetilo, da boste morali spremeniti svoje načrte.
V večernih urah se boste začeli pripravljati na neko pot / izlet s svojo družino.

________________________________________________

STRELECSTRELEC:

Ponudila se vam bo priložnost, da sodelujete v zanimivem projektu. Svetujemo vam, da vaša odločitev o sodelovanju ni prenagljena, pa kakršnakoli že bo. Obstaja nevarnost, da ob sprejemanju odločitve ne boste dovolj zbrano pretehtali vseh aspektov projekta. Tako pa seveda dobra odločitev ne more biti sprejeta.
V popoldanskem času se boste precej ukvarjali z neko zadevo sentimentalne narave. Z nekaj sreče in potrpežljivosti, bi lahko preživeli zares romantičen večer v dvoje. Vso srečo!

________________________________________________

KOZOROGKOZOROG: 

Končno se bodo začeli kazati rezultati vaših intenzivnih prizadevanj iz zadnjega časa. Vse to je / bo posledica vaše odločnosti in zanesljivosti.
Več pozornosti boste morali posvetiti vašim ljubezenskim dejavnostim. Ljubljena oseba bi se lahko počutila nekoliko zapostavljeno, tako občutki pa kaj hitro pripeljejo do resnejših nesoglasij. Potrudite se!

________________________________________________

VODNARVODNAR: 

Današnja nedelja je pravi dan za poglabljanje odnosov s prijatelji in sorodniki. Tekom dopoldneva bi se menda lahko srečali z neko mlajšo žensko osebo, ki je sicer niste videli že dolgo časa.
Nedeljsko dopoldne je med drugim tudi pravi čas, da se nekoliko podrobneje posvetite zdravstvenim težavam neke starejše osebe v družini.
Dober prijatelj vas bo obiskal proti večeru; s seboj bo prinesel izredno dobre novice.

________________________________________________

RIBIRIBI: 

Odlično boste razpoloženi. Tudi telesno boste v odlični formi. Odnosi z ljudmi iz vašega kroga bodo prav idilični.
Na današnjo nedeljo bi prav lahko uspeli tudi v kakšnem finančnem pogledu, enako pa velja tudi za poslovno / službenega. Špekulacijam se sicer izognite, sicer pa je danes vaš dan. Uživajte!

________________________________________________

OPOMBA:

Svojo podporo avtorju teh in horoskopov na tej spletni strani lahko izkažete s tem, da poklikate nekaj reklam, ki so vidne v članku, ali poleg njega. Za izkazano zaupanje se zahvaljujem in vas seveda vabim k branju.

Leave a comment