Ljubezenski horoskop za leto 2015 – OVEN


Oven na vrhu

Če bodo v letu 2015 čustva prevzela nadzor nad vašim ravnanjem, bo to v smislu nekih romantičnih razmerij zelo zahtevno in napeto leto. Kakorkoli, Sanjačeva napoved je, da se kaj takega ne bo zgodilo. Leto 2015 se pravzaprav zdi zelo primerno, da se stvari obrnejo v zelo pozitivno smer. Razmerja, v katerih se boste znašli v letu 2015, imajo dobre možnosti, da postanejo dolgotrajna. V letu 2015 vas bo morda nekdo zasnubil, ali pa boste vi zasnubili nekoga, saj se bo neko razmerje pokazalo kot zelo resno.


Sanjač napoveduje, da bo za Ovna v ljubezenskem smislu najbrž zelo zapleteno obdobje med junijem in avgustom. Oven se v tem obdobju pravzaprav ne bo strinjal skoraj z ničemer, kar bo storil, govoril, ali predlagal partner. Napetostim se Oven lahko izogne z veliko mero potrpežljivosti in hladnokrvnosti v kritičnih trenutkih.

Če je oseba rojena v znamenju Ovna poročena, se ji najbrž obetajo ekstremi. Del odnosa se bo zdel naravnost pravljičen, potem pa bodo sledila obdobja, v katerih se bo odnos s partnerjem zdel popolnoma nemogoč. V takih trenutkih prav pride spoznanje, da se z ljubljeno osebo pravzaprav globoko v sebi zelo dobro dopolnjujete. potrebno je izogniti se hujšim prepirom, napetosti pa reševati previdno in ne za ceno kakršnekoli “zmage”. Če bo Oven v take prepire vstopil brez pretiranega ega, se lahko leto 2015 v romantičnem smislu razplete povsem spodobno, mirno in gladko.

Oven tekst

V nekaterih primerih za osebe, rojene v znamenju Ovna, obstaja tudi precejšnja verjetnost, da bodo zaživele v nekem na novo obujenem razmerju. Za tako razmerje se lahko izkaže, da Ovnu prinaša v življenje eno samo veselje, poleg tega pa ima tudi zelo blagodejne vplive na finančno stanje.

OPOMBA: ne pozabite obiskati in všečkati niti naše FB povezave: KLIK
Tudi kakega deljenja kateregakoli prispevka bomo zelo veseli!

Leave a comment