Ljubezenski horoskop za leto 2016 – Bik


Horoskope sestavlja: Sanjač

Horoskope sestavlja:
Sanjač

Bik je astrološko znamenje za ljudi, ki so rojeni v obdobju med 20. aprilom in 20. majem.

Bikov ljubezenski horoskop za leto 2016

Ljubezenski horoskop bikom napoveduje Bikom zelo energično leto 2016. Izkazalo se bo, da je leto zelo ugodno tako za ohranjanje in pridobivanje novih socialnih stikov, kakor tudi za dogajanja na romantičnem področju. Pojavile se bodo nekatere nove priložnosti, da si stkete tesnejša prijateljska razmerja, pa tudi možnosti za uspešno ljubezensko razmerje so dokaj dobre. Elektronski mediji bodo odigrali zelo pomembno vlogo v dogovarjanju zmenkov. Biki bodo ta način izmenjave misli in čustev popolnoma posvojili in si z njim oblino pomagali v letu 2016.

Napoved za nova razmerja

Položaj planetov v letu 2016 bo v dokaj ugodnem medsebojnem razmerju za ljubezenske, pa tudi siceršnje pristnejše odnose. Občasno pa planeti ne bodo posredovali dobrih vibracij in takrat je naloga vsakega Bika, da skrbno neguje svoje odnose. Nobeno razmerje naj ne bo samo po sebi umevno, ne glede na izzive, ki jih bo najbrž prineslo retrogradno delovanje Merkurja.

Svetujemo vam, da se v obdobju med februarjem in aprilom posvetite prav vzdrževanju nekega določenega prijateljskega odnosa (vi boste najbolje vedeli o katerem odnosu teče beseda), saj bi ga bilo škoda prekiniti. Med junijem in novembrom pa bi vaše nekonvencionalno vedenje – v kombinaciji z močnim kreativnim zagonom – lahko povzročilo določene napetosti v razmerjih, pa najsi bodo kakršnegakoli tipa že. Brez potrebne previdnosti, bi lahko prišlo do resnejših težav in prekinitev odnosov.

Sicer pa leto 2016 napoveduje Bikom lepe obete za nekatere prav fascinantne odnose! Samski Biki bodo posebno uspešni v iskanju idealnih partnerjev nekako najprej v obdobju med februarjem in junijem, kasneje pa še med oktobrom in decembrom. Aprila bodo rojeni v znaku bika delovali še posebno privlačno, odprlo pa se bo kar nekaj lepih priložnosti za oblikovanje resnejše zveze.

Napoved za obstoječa razmerja

V aprilu 2016 bi Biki morali biti pozorni na to, da se bodo ob predstavljanju določenih … recimo jim inovativnih … idej partnerju obnašali precej diplomatsko. Ne torej z vso silo (kakor je siceršnja razvada Bikov) poskušati uveljavljati svojih idej, pač pa le-te uveljaviti po bolj sofisticirani metodi. Razmislite!

Partnerja bodo Biki v letu 2016 sicer znali motivirati za marsikatero družbeno-socialno dejavnost, ob tem pa mu bodo nudili tudi vso potrebno vzpodbudo. Skupno delo pri nekaterih družbeno koristnih dejavnostih pa bo razmerje med partnerjema lahko zelo poglobilo.

Bik tekst

Obeti v zvezi z zakonskimi razmerji

Družinska razmerja pri Bikih bodo precej nestabilna med januarjem in aprilom 2016, saj bodo rojeni v tem znamenju delovali nekoliko odsotno, kakor da zakonskemu partnerju(ki) niso povsem predani. Zelo pomembno je, da se v tem obdobju Biki ne zapletajo v nesoglasja in prepire. Prav obratno – navkljub zapisanemu v prvem stavku te alineje, je potrebno, da se Biki potrudijo in si prizadevajo k temu, da odnos s partnerjem(ko) ostane čim bolj harmoničen.

Tistim, ki bodo po propadu prvega razmerja vzpostavljali novo resnejšo zvezo (lahko tudi zakonsko), bodo zvezde najbolj naklonjene v obdobju po marcu 2016. Zakonska zveza sklenjena takrat, bo trdna in dolgotrajna. Za partnerja se bo izkazalo, da je zanesljiv, v nekaterih primerih prav konzervativen in precej verjetno – starejši. Zaradi starosti in izkušenj, bo tak partner morda v odnosu dominanten, sicer pa zelo razumevajoč.

Tudi Bikom, ki bodo sklepali svojo tretjo (ali celo več) zakonsko zvezo, bo položaj planetov zelo naklonjen. Našli si bodo šarmantnega življenjskega sopotnika, ki ga bodo precej zanimale tudi umetniške in religiozne teme.

Menda se neko romantično razmerje Bikom lahko razplete celo v službenem okolju, ali okolju povezanim s službenimi obvezami. Možno je, da se romantično razmerje splete med uslužbencema istega ranga, precej verjetnosti pa je tudi, da se bo Biku zaiskrilo v zvezi z nekom, ki je po položaju višje od njega (nje). Nekaterim že dlje časa trajajočim razmerjem pa se obeta, da bodo zvezo sklenili s poroko v mesecu maju.

Bikov seks horoskop za leto 2016

Julij 2016 bo v smislu telesne ljubezni za Bike naravnost žareč. Tešenje strasti in želja bo intenzivno potekalo vse do septembra. Kadar se Bik znajde v romantičnem odnosu, je na svoje potrebe in hotenja na seksualnem področju zelo prepričan in pozoren, od partnerja pa pričakuje, da bo znal prisluhniti tovrstnim željam.

Nakazuje se tudi možnost nosečnosti in sicer za oba spola (pri moškem Biku bi/bo seveda zanosila partnerka). Oktobra 2016 bo čas za premislek o minulih razmerjih in o pričakovanjih v prihajajočih. Menda se lahko pojavi kar nekakšna strategija pri iskanju sorodne duše. Tudi v novembru bo položaj planetov zelo stimulativen za vzpostavitev zelo čutnih seksualnih razmerij …

Ljubezen

V letu 2016 bodo rojeni v znamenju Bika v resnici imeli večjo željo po tem, da najdejo romantično ljubezen, kakor tisto – predvsem – s seksom in strastmi začinjeno. V letu 2016 sicer napovedujemo kar dobre možnosti, da Biki koga takega tudi v resnici spoznajo.

Poleg tega pa je tudi možno, da Biki v letu 2106 najdejo ljubezen v kakem z religijo povezanem, ali duhovnem okolju. Ljubezen se lahko nenadejano pojavi tudi pri opravljanju dobrodelnih in humanitarnih projektov.

Zaključek

Ljubezenski horoskop za leto 2016 Bikom sporoča, da bodo pri vprašanjih romantičnih odnosov na delu zelo mogočne sile. Le intuicija pa lahko pomaga pri odločitvi o tem, kdo bo resnična Bikova duša dvojčica.

OPOMBA:

Svojo podporo nezaposlenemu avtorju tega in ostalih zapisov na tej spletni strani lahko izkažete s tem, da poklikate nekaj reklam, ki so vidne v članku, ali poleg njega. Za izkazano zaupanje se zahvaljujem in vas seveda vabim k branju tudi drugih prispevkov.

Spodaj vam ponujam tudi opcijo direktnega darovanja. Vesel bom vsakega evra, četudi enega, dveh, ali petih! In seveda – ne pozabite – delite zadevo med prijatelje in znance!

 

INTERPRETACIJA SANJ

 

Znani Biki: Channing Tatum, Dwayne Johnson, David Beckham, Britanska Kraljica Elizabeta Druga, Adele, Megan Fox, George Clooney, Kelly Clarkson,

Leave a comment