Ljubezenski horoskop za leto 2016 – Dvojčka


Horoskope sestavlja: Sanjač

Horoskope sestavlja:
Sanjač

Dvojček (dvojčka) je astrološko znamenje za ljudi, ki so rojeni v obdobju med 21. majem in 21. junijem.

Dvojčkov ljubezenski horoskop za leto 2016

Ljubezenski horoskop za dvojčke v letu 2106 napoveduje, da bo prisotnost Venere v Hiši ljubezni in odnosov v začetku leta 2016 zelo ugodno delovala prav na področju romantičnih odnosov in zakonskih razmerij.
Res pa je tudi, da bo gibanje Marsa (v isti hiši za vašo rojstno karto), ter ob koncu leta še retrogradno delovanje Merkurja – rezultiralo v nenadnih in nepričakovanih spremembah, ki se lahko razpletejo tudi kot razhajanja, ločitve in podobno.

Napoved za na novo vzpostavljena razmerja

Samskim dvojčkom se v letu 2016 napoveduje obilo romantičnih “priložnosti”. Ljubezen vas bo nepričakovano presenetila ob čisto običajnem druženju s prijatelji. Poskušali boste kar najbolje negovati vaše odnose. Presenetljivo se eno od takih – sprva povsem prijateljskih – razmerij lahko konča tudi s poroko.
Dvojčki – v letu 2016 boste svoje partnerje “dobili” na nekoliko drugačen način, kot ste ga bili vajeni doslej!

V začetku leta 2016 se Dvojčkom kažejo kar velike možnosti, da bi se jim na področju romantično-partnerskih odnosov nepričakovano dogodilo nekaj v krogu sodelavcev, morda celo nadrejenih. Po mesecu februarju se večja možnost za kaj podobnega izrisuje v krogih običajnih znancev, morda pa vas lahko doleti tudi na kakem sestanku, srečanju, obletnici, ali čem podobnem. Še tretja možnost pa se kaže nekako v obdobju od junija do oktobra, ko bi se kako romantično razmerje lahko začelo v okviru kakega religioznega srečanja, morda humanitarne dejavnosti …

Močnejše “izbruhe” občutkov ljubezni Dvojčki lahko sicer pričakujejo v obdobju med februarjem in junijem. Kupid vas s svojo puščico lahko zadane tudi novembra in decembra. Po začetni evforiji, se lahko razmerja začeta v omenjenih obdobjih žalostno končajo; še posebej je to zelo verjetno v primeru, če eden od obeh partnerjev v razmerje vstopi z osebnostnimi težavami.

Napoved za Dvojčke, ki so del obstoječih razmerij

Skozi celotno leto 2016 bo za rojene v znamenju Dvojčka veljalo, da bo v njihovi Hiši ljubezni in odnosov prisoten planet Pluton. Vse skupaj bo imelo močan vpliv na turbulence, ki se bodo dogajale na področju ljubezni. Dvojčki ste namreč nagnjeni k tvorbi romantičnih razmerij s čisto določenim tipom ljudi – zelo ekstremnimi v svojih razmišljanjih. Ti ljudje znajo v določenih okoliščinah tudi zavidati, Dvojčka pa tako obnašanje izrazito moti. Rojenim v znamenju Dvojčka bi se v letu 2016 kaj lahko pripetilo, da bi se v razmerju počutili slabo, tako da bi menda lahko zamenjali tudi več partnerjev.

Na razvoj partnerskih odnosov bo pri Dvojčkih v letu 2016 močan vpliv imel tudi Jupiter. V januarju in februarju se bodo partnerji Dvojčkov osredotočali predvsem na delo in kariero, po tem obdobju pa se bo Dvojčkom dozdevalo, da njihov romantični partner bolj kot ljubimec deluje pravzaprav bolj kot prijatelj. Prišli boste do spoznanja, da je tako za vas, kakor tudi za partnerja, poleg romantične zveze zelo pomembna tudi velika mera samostojnosti in neodvisnosti. V obdobju med julijem in novembrom se lahko zgodi, da bo partner Dvojčka nekoliko zanemarjal romantični vidik zveze, saj se bo posvetil nekaterim novim z religijo povezanim spoznanjem.

Dvojčka tekst

Obeti za tiste Dvojčke, ki so v zakonskem razmerju

Saturn bo vladal v Hiši družine v prvih štirih mesecih leta 2016. To ima lahko za posledico sosledje neželenih dogodkov v tem obdobju. V oktobru se lahko pojavi skušnjava, s katero bi Dvojček “popestril” sicer monotono dogajanje v dlje časa trajajoči zvezi. Zdelo se bo, da je tovrstna skušnjava pravi odgovor na nekatera vprašanja, ki so se pojavljala v zadnjem času.

Dvojčki, ki se jim obeta druga zakonska zveza, bodo na tem področju imeli v letu 2016 razburljivo dogajanje. Do nepričakovanih razmerij bo prihajalo hitro in brez kakega posebnega razloga. Taka razmerja se sicer lahko izkažejo za dokaj nestabilna. Vsako idejo o poroki, je potrebno resno premisliti!

Nekateri izmed Dvojčkov pa bodo v letu 2016 “na lovu” za že tretjo (ali več) zakonsko zvezo. Takim v letu 2016 napovedujemo precej lepe možnosti. Lahko se zgodi, da boste spoznali kultivirano, dobrodelno in uspešno osebo, kakršna se zelo dobro sklada s karakterjem Dvojčkov.

Seks horoskop za Dvojčke v letu 2016

Poročenim Dvojčkom (ali pač tistim v dlje časa trajajoči zvezi) zvezde v letu 2016 na seksualnem področju napovedujejo z močnimi čustvi kombinirano zadovoljivo spolno življenje. V obdobju med aprilom in avgustom se lahko pojavi želja po flirtanju z drugimi ljudmi , to pa bo v zvezo seveda prineslo določene napetosti. V mesecu maju se boste počutili polne moči, poleg izrazito močne dejavnosti na spolnem področju, pa se boste začeli tudi športno udejstvovati. V tem času bodo zvezde naklonjene tudi načrtovanju družine in morebitnim nosečnostim v razmerjih, v katerih je eden od partnerjev po astrološkem znamenju Dvojček.

Ljubezen

Kar se tiče globljih čustev, bo menda za Dvojčke leto 2016 kar dobro. Lepe možnosti so, da Dvojček s partnerjem najde isto frekvenco in zaživi v harmoniji. Partner bo – več kakor poslovnemu življenju – v nekem trenutku lahko namenil več pozornosti vajinemu razmerju. Imela bosta dovolj časa drug za drugega.

Nevarnost ki pa se bo menda lahko vseeno pojavila, pa je želja po prevladi v odnosu. Tako Dvojček, kakor tudi njegov partner(ka), bosta namreč v določenih fazah poizkušala drug drugega preoblikovati po svojih zamislih o tem, kakšen idealen partner je. Vse skupaj lahko privede do korenitih sprememb v stališčih obeh partnerjev.

Zaključek

Astrološke napovedi kažejo, da se bodo Dvojčkom zgoraj omenjene zadeve na področju ljubezni najverjetneje dogajale v drugi polovici julija. Takrat svetujemo nekoliko več potrpežljivosti v odnosih s partnerjem. V oktobru bi bilo priporočljivo, če bi Dvojčki nekaj več pozornosti namenili svojim otrokom (če jih seveda imajo), saj jim bo zelo prav prišel kak pameten nasvet. Ob koncu pa vsem Dvojčkom v letu 2016 priporočam, da svojim partnerjem pokažejo več razumevanja za njihove občutke. Nekaj diplomatskih sposobnosti ne bo škodilo!

OPOMBA:

Svojo podporo nezaposlenemu avtorju tega in ostalih zapisov na tej spletni strani lahko izkažete s tem, da poklikate nekaj reklam, ki so vidne v članku, ali poleg njega. Vse skupaj vas ne bo stalo niti centa, saj zadeve plačajo naročniki reklam. Za izkazano zaupanje se zahvaljujem in vas seveda vabim k branju tudi drugih prispevkov.

Spodaj vam ponujam tudi opcijo direktnega darovanja. Vesel bom vsakega evra, četudi enega, dveh, ali petih! In seveda – ne pozabite – delite zadevo med prijatelje in znance!

 

INTERPRETACIJA SANJ

 

Znani Dvojčki: Iggy Azalea, Johnny Depp, Kanye West, Marilyn Monroe, Angelina Jolie, Morgan Freeman, Donald Trump, Ice Cube, Paul McCartney

Leave a comment