Ljubezenski horoskop za leto 2016 – Lev


Horoskope sestavlja: Sanjač

Horoskope sestavlja:
Sanjač

Lev je astrološko znamenje za ljudi, ki so rojeni v obdobju med 23. julijem in 22. avgustom.

Levov ljubezenski horoskop za leto 2016

Ljubezenski horoskop za osebe rojene v znamenju Leva napoveduje, da bodo dogajanja na ljubezenskem področju v letu 2016 razburljiva. Zaradi vpliva razporeditve planetov pa bodo tudi negotova in nestabilna. Z drugimi besedami – dogajanja na ljubezenskem področju bodo Levom povzročila precej skrbi. V partnerstvih bo prihajalo do nenadnih sprememb, Levi pa bodo nihali med upom in obupom.

V letu 2016 bodo Levi na ljubezenskem področju v nekaterih situacijah delovali obsesivno, spet drugič bodo zelo inovativni. Dajali bodo tudi zelo dostopen vtis. Z otroci bodo odnosi menda lahko ledeno hladni, vse skupaj pa bo posledica avtoritativnega pristopa do vzgoje.

Levov odnos s sorodno dušo bo precej bolj domiseln in strasten. Nagon za telesno ljubezen bo zelo izrazit, Levi pa bodo tudi zelo hitro reagirali na čustva in občutke svojih romantičnih partnerjev.

Napoved za na novo vzpostavljena razmerja

Pri Levih se bo v letu 2016 pojavila močna težnja po iskanju novosti v romantičnih razmerjih. Za učvrstitev in izboljšanje svojega razmerja se bodo pripravljeni podvreči tudi nekaterim dokaj nenavadnim metodam. Za svojo nalogo v letu 2016 si bodo Levi, ki se bodo znašli v novem razmerju, zadali to, da bi se v takem odnosu počutili naravnost – blaženo.

Rojeni v znamenju Leva bodo v letu 2016 zmenkovali z nenavadnimi ljudmi. Pri tem mislimo na ustvarjalce, pa ljudi povezane z duhovnostjo, pesnike, pisce in podobno. V oko bodo levom padli tudi ljudje, ki se ukvarjajo z dobrodelnimi dejavnostmi, zabavno industrijo, ali pa so aktivni na tehničnih področjih. Lahko se tudi zgodi, da iskrica preskoči z osebo, ki je bodisi samohranilec, bodisi samohranilka.

Levi bodo stkali nova prijateljstva znotraj nekih socialnih krogov, nepričakovano pa se taka razmerja lahko vzpostavijo tudi v že doslej znanem okolju. Srce se Levom lahko vname tudi ob obisku duhovnih srečanj, znanstvenih razstav, ali pa s pomočjo zmenka dogovorjenega na spletu.

Napoved za Leve, ki so del obstoječih razmerij

Obstojna in dlje časa trajajoča razmerja, katerih del so ljudje rojeni v znamenju leva, bodo na velikih preizkušnjah v letu 2016. Take zveze se lahko pokažejo kot zelo nestabilne, posebno še v obdobju retrogradnega delovanje Merkurja. Stvari v razmerju se bodo ves čas spreminjale, Levi pa se bodo morali prilagajati. Kakorkoli že, pretirana obsedenost s partnerjem(ko) bi pa lahko prinesla škodljive impulze v odnos. Potrebno bo pač sprejeti transformacije v romantičnem odnosu.

V mesecu juliju se vezanim Levom menda lahko ponudi obilo priložnosti za izbor novega partnerja. Tudi zaradi tega se v obstoječem razmerju v avgustu lahko pojavijo resne težave, pri katerih Levom svetujemo velikodušnost, ko bo šlo za partnerjeve zahteve.

September bo na preizkušnjo postavil neko prijateljstvo. Tako vsaj napovedujejo astrološke karte. V letu 2016 Levom nasploh svetujemo miren in harmoničen odnos do drugih ljudi, saj bo le tako življenje prijetno. Odnose je namreč potrebno skrbno negovati, trma in aroganca pa vedno lahko ustvarjata le konflikte.

Lev tekst

Obeti za tiste Leve, ki so v zakonskem razmerju

V januarju 2016 bodo Levi v razmerju zelo goreči. Svoje načrte v zvezi s poroko bi menda lahko dokončno uskladili na nekem skupnem izletu, morda potovanju. V primeru, da je Lev del razmerja, v katerem so tudi otroci, pa bo velik del časa posvetil pojasnjevanju svojih pogledov le-tem na prave vrednote v življenju.

Razmerja s prijatelji in sodelavci lahko na neki točki postanejo neprijetna. Posledično se kako tako lahko tudi razdre. Prijateljstva, pa tudi zakonsko razmerje, bi lahko bilo izpostavljeno nekemu nepotrebnemu stresu, kakor bodo Levi lahko ugotovili kasneje.

Seks horoskop za Leve v letu 2016

Levi! Vaše ljubezensko dogajanje na seksualnem področju v letu 2016 bo vznemirljivo in vroče! Posebej v decembru 2016 vas čaka ponavljanje nekaterih dogodkov s tega področja. Tudi januar bo na tem področju prav pustolovski in buren. Med februarjem in majem boste na tem področju nekoliko vihravi, a tudi iskreni in mestoma kritični.

Ljubezen

V začetku aprila se bo tiho pojavila iskrica. Do konca meseca bo Lev že zaposlen z mislimi o kompatibilnosti s partnerjem(ko) in prepričan v svoje občutke. Mesec maj bo zelo težak za tiste Leve, ki se bodo znašli v svežem razmerju. Obstoječim razmerjem pa se prav v maju obeta pravi razcvet. Tudi v juniju bodo okoliščine za naklonjenosti in ljubezen zelo primerne.

Čustva se bodo zelo razvnela v oktobru, medtem ko bo november ugoden za samske Leve, ki si bodo zaželeli nove zveze.

Zaključek

Ljubezenski horoskop za osebe rojene v znamenju Leva napoveduje, da bi se pomembna iskra lahko vnela v neki družbi proti koncu leta 2016. V takem primeru bi Leva rad spodbudil, da z ljubljeno osebo načrtuje skupne počitnice, saj bodo le-te zelo utrdile vajino vez.

Ljubezenske napovedi za leto 2016 samskim Levom obetajo dvig odnosov na naslednjo stopnjo. Tudi v družabnem smislu bodo v letu 2016 napredovali. Levom v letu 2016 svetujem, da si prizadevajo za izboljšave vsakič, ko se jim bo zazdelo, da v odnosu prihaja do zastoja.

OPOMBA:

Svojo podporo nezaposlenemu avtorju tega in ostalih zapisov na tej spletni strani lahko izkažete s tem, da poklikate nekaj reklam, ki so vidne v članku, ali poleg njega. Vse skupaj vas ne bo stalo niti centa, saj zadeve plačajo naročniki reklam. Za izkazano zaupanje se zahvaljujem in vas seveda vabim k branju tudi drugih prispevkov.

Spodaj vam ponujam tudi opcijo direktnega darovanja. Vesel bom vsakega evra, četudi enega, dveh, ali petih! In seveda – ne pozabite – delite zadevo med prijatelje in znance!

Leave a comment