Ljubezenski horoskop za leto 2016 – Oven


Horoskope sestavlja: Sanjač

Horoskope sestavlja:
Sanjač

Oven je astrološko znamenje za ljudi, ki so rojeni v obdobju med 21. marcem in 19. aprilom.

Ovnov ljubezenski horoskop za leto 2016

Ovnov ljubezenski horoskop za leto 2016 napoveduje, da bo prišlo do nekaterih skoraj revolucionarnih sprememb v odnosih z drugimi ljudmi. Vsaj če jih primerjate s tistimi v preteklih letih. V ljubezni v preteklih letih najbrž niste imeli pretirane sreče, razporeditev planetov pa bo v tem smislu v letu 2016 za vas precej bolj ugodna. Postali boste bolj samozavestni, na ljubezenskem področju pa tudi bistveno bolj optimistični.

Napoved za nova razmerja

Saturn bo izstopil iz območja Ovna točno prvega marca, medtem ko bo že od sredine februarja prav tam deloval Jupiter. Zaradi teh vplivov boste Ovni postali na nek način bolj živahni, to pa bo še posebej privlačilo potencialne partnerje. Zaznali boste korenite spremembe v občutjih, z njimi pa bo prišlo tudi do izboljšav na ljubezenskem področju.

Ljubezenski horoskop za leto 2016 tudi napoveduje, da boste samski Ovni imeli kar nekaj romantičnih razmerij bolj bežne narave. Bolj vas bo zanimalo kvalitetno preživljanje prostega časa in skupno zabavanje, o možnosti resnejšega razmerja pa si ne boste prav dosti razbijali glave. Razmerja, ki bi se končala s poroko, zato niso prav verjetna. Kakorkoli že, menda vas bo začela privlačiti misel na kak na spletu dogovorjen zmenek.

Zanimivo, a tudi nova prijateljstva bodo podobne sorte – v takih razmerjih ne napovedujemo resnosti in stalnosti. Boste si pa Ovni v letu 2016 ustvarili kar nekaj novih prijateljstev. Posebej dobro se bo Ovnom godilo v novembru, ki bo v smislu začetka novega razmerja še posebno primeren. prav tako pa se bodo poglobila nekatera obstoječa razmerja.

Napoved za obstoječa razmerja

Ovnova astrologija za leto 2016 napoveduje, da bo leto zelo uspešno v smislu izgradnje in negovanja obstoječih razmerij. Ovni se boste v prihajajočem koledarskem letu večkrat znašli v situaciji, ko bo potrebno pomagati, vi pa se boste takim klicem vedno z veseljem odzvali. Posebej bodo te stvari prišle do izraza že kar takoj v januarju, ko bo Merkur deloval retrogradno.

Oven tekst

Obeti v zvezi z zakonskimi razmerji

Obstoječa zakonska razmerja bodo v letu 2016 za Ovne nekoliko mlačna. Vse skupaj lahko pomeni resno oviro za nadaljevanje takega partnerstva. Vaša zajedljivost in agresivnost bi lahko povzročili resnejše težave v odnosu s partnerjem v zadnjih dneh januarja. V tistem času še posebej odsvetujemo načrtovanje razširitve družine, ali celo “delo” na tem področju (nosečnost).

Ovni, ki si bodo v letu 2016 iskali nove partnerje po ponesrečenem prvem zakonu, bi menda srečo lahko našli nepričakovano v tujini, z osebo druge narodnosti. Ovni se na ta način lahko znajdejo v zabavni, ljubeči, premožni, prefinjeni in kultivirani družbi, ki jih bo popolnoma prevzela.

Potem pa je tu še napoved za Ovne, ki si bodo v letu 2016 poskušali najti že tretjega (ali četrtega, petega …) zakonskega partnerja. Taki bodo nova razmerja najbrž videli kot zelo nestabilna in zapletena. Do novih odnosov bo prihajalo nenadoma in nepričakovano, taki pa bodo tudi eventualni razhodi. Priporočamo veliko mero previdnosti, preden dahnete usodni DA.

Ovnov seks horoskop za leto 2016

Zapisanemu v zgornjih odstavkih navkljub, bo leto 2016 kar resna preizkušnja za Ovne na področju gradnje dobrih odnosov. Enako velja za kompatibilnost na seksualnem področju, saj boste Ovni le stežka našli partnerje, ki vam bodo povsem ustrezali tudi v spolnosti. Nekaj presenetljivih obdobij nepričakovanih strasti se vseeno obeta v avgustu 2016. Živahno seksualno dogajanje takrat napovedujemo tako samskim, kakor tudi vezanim Ovnom.

Ljubezen

Ovni boste svoje partnerje v nekaterih situacijah zelo agresivno branili v februarju in marcu 2016. V tem istem obdobju bo vaš odnos do partnerja povsem iracionalen in neenakomeren. Svetujemo vam, da si v tem obdobju vzamete nekoliko več časa za premislek in zadeve dobro preudarite prej, preden izrazite kakršnakoli čustva.

V juliju boste menda ugotovili, da so vaša čustva do partnerja(ke) zelo intenzivna. Obeta se neko zanimivo potovanje, menda je lahko tudi poročno. Julij bo v tem pogledu zares enkraten, vaše resno razmerje se lahko zelo poglobi.

Tudi september bo Ovnom prinesel v razmerjih srečo in lepe občutke. Prijetno bo. Svetujemo pa previdnost, preden se boste svojemu partnerju(ki) obljubili kake ekstravagantne stvari. Vsaka neskladnost med tem, kar boste govorili in kar boste počeli, bi lahko negativno obremenila vajino razmerje.

Zaključek

Ljubezenski horoskop za leto 2016 Ovnom napoveduje na trenutke burna dogajanja. Šibka razmerja se ne bodo obdržala, preživela bodo le najmočnejša.

OPOMBA:

Svojo podporo brezposelnemu avtorju tega in ostalih zapisov na tej spletni strani lahko izkažete s tem, da poklikate nekaj reklam, ki so vidne v članku, ali poleg njega. Za izkazano zaupanje se zahvaljujem in vas seveda vabim k branju tudi drugih prispevkov.
Spodaj vam ponujam tudi opcijo direktnega darovanja. Vesel bom vsakega evra, četudi enega, dveh, ali petih! In seveda – ne pozabite – delite zadevo med prijatelje in znance!

INTERPRETACIJA SANJ

INTERPRETACIJA SANJ

 

“]
 

Znani Ovni: Lady GaGa, Jessie J., Kristen Stewart, Kourtney Kardashian, Robert Downey Jr., Mariah Carey, Jackie Chan, Quentin Tarantino, Maria Sharapova …

Leave a comment