Ljubezenski horoskop za leto 2016 – Rak


Horoskope sestavlja: Sanjač

Horoskope sestavlja:
Sanjač

Rak je astrološko znamenje za ljudi, ki so rojeni v obdobju med 22. junijem in 22. julijem.

Rakov ljubezenski horoskop za leto 2016

Ljubezenski horoskop za Rake v letu 2016 napoveduje, da bo dogajanje na tem področju zelo razburljivo. V letu 2016 na tem področju pri Rakih prav gotovo ne bo mogoče govoriti o monotonosti. Vaš odnos do ljubezenskih zadev – pa tudi splošno odnos do ljudi v vaši okolici – bo doživel precejšnje spremembe. Zanje bo odločilen vpliv Saturna.

Raki bodo v prihajajočem letu tako pri partnerjih v ljubezni, kakor nasploh v stikih z drugimi ljudmi iskali intelektualno kompatibilnost. Nekateri do sedaj znani občutki superiornosti in nadvlade se bodo v letu 2016 pomaknili v ozadje, nova partnerstva bodo zgrajena na bolj enakopravnih osnovah. Tako je tudi prav, na ta način bodo bolj trdna!

Napoved za nova razmerja

Rakovi partnerji bodo imeli v letu 2016 veliko opravka z Rakovim odnosom. Z drugimi besedami – Raki bodo v ljubezni iskali na nek način prijateljstvo, “mentorstvo” pa jim ne bo ravno po godu. Samski Raki bodo nova razmerja začenjali s pomočjo (posredovanjem) prijateljev, pa tudi s pomočjo nekaterih nepričakovanih znanstev s socialnih omrežij na spletu.

Priložnosti za romance se bodo odprle ob nekih družabnih dogodkih, morda sestankih, ali čem podobnem. Amorjeva puščica Rake lahko zadane tudi ob ljudeh, ki se ukvarjajo z znanostjo in/ali tehnologijo, zabavo in/ali mistiko.

Lepi obeti za samske Rake se kažejo v mesecu marcu, ko bodo zvezde naklonjene zabavi in uživanju. V maju bo za potencialno novo partnerstvo potrebnega precej napora, saj bo večino Rakove pozornosti zahtevalo poklicno življenje. Ob Merkurjevem retrogradnem delovanju pa obstaja tudi kar nezanemarljiva možnost, da bi se tako dogajanje za Rake končalo s strtim srcem.

Napoved za obstoječa razmerja

Astrološka znamenja za leto 2016 Rakom napovedujejo, da obstoječa razmerja ne bodo obstala, če so v razmerju dosedanji partnerji taki, ki izrazito prevladujejo.

Od meseca marca dalje, bosta skrbi za zdravje in uspešnost na poklicnem področju prevladali  nad željami v zvezi z ljubeznijo in partnerstvom. O smislu obstoječih razmerjih bodo Raki pošteno razmišljali junija. Takrat bo potrebno resno prisluhniti srčnim impulzom in na ta način odločiti o “usodi” razmerja.

Rak tekst

Obeti v zvezi z zakonskimi razmerji

Poročeni Raki (ali taki v dlje trajajočem razmerju) bodo v letu 2016 imeli dovolj razlogov za dobro počutje. Obstoječe zakonsko razmerje bo v čustvenem pogledu ponudilo dovolj občutkov sreče in izpolnjenosti. Nekateri Raki bodo prav nenavadno predani dogajanju v zakonski skupnosti. Tisti, ki sicer niso poročeni, so pa v dlje trajajoči zvezi, se obeta obdobje v januarju, ko se bodo s svojim partnerjem(ko) počutili še posebno povezane.

Jupitrovo retrogradno delovanje med majem in septembrom bi lahko povzročilo precej težav  v Rakovem zakonskem odnosu. Situacijo se bo dalo precej olajšati s primernim pristopom, veliko mero obzirnosti in pripravljenosti na kompromise. Če se bo v tem obdobju v odnosu pojavila nosečnost, je potrebno še posebno pozornost nakloniti nadzoru nad tlečimi konflikti, ki bi lahko z vso silo izbruhnili v prihodnosti.

Raki, ki bodo v letu 2016 želeli skleniti drugo zakonsko zvezo, najbrž v svojem početju ne bodo uspešni. Takim svetujemo, da še naprej uživajo v formalnem statusu samske osebe. Za tiste pa, ki bodo pred sklenitvijo že tretje (ali več) zakonske zveze, pa zvezde napovedujejo ravno obratno – verjetnost, da vam uspe, je precej velika. Najbrž si boste našli partnerja(ko), ki bo v marsikaterem oziru precej boljši(a), kakor so bili tisti pred tem.

Seks horoskop za Rake v letu 2016

Zvezde Rakom na seksualnem področju napovedujejo posebno vitalnost v mesecu Juliju. Lahko ga imenujemo kar “mesec strasti”. Vse skupaj se bo manifestiralo tudi v avgustu, ko se bo zdelo, da Raki še posebej privlačijo potencialne spolne partnerje. Obeta se obilica tovrstne zabave! V mesecu januarju bodo zadeve izrazito čutne in ne toliko tehnične, se pa bodo pojavile želje po kakem skoku čez plot. Bodite pazljivi – taka zadeva lahko vaše razmerje hitro prekine!

Ljubezen

Raki pozor! Posebno močno raven energije boste izžarevali v septembru 2016. Vse skupaj se bo ugodno odražalo v odnosu s partnerjem(ko).

Neka družinska zadeva bo v središču pozornosti v mesecu novembru. Konec leta pa bo zelo primeren za utrditev obstoječega razmerja.

Zaključek

Rakov ljubezenski horoskop za leto 2016 napoveduje, da bo večina rojenih v tem znamenju lahko izpolnila svoja pričakovanja in potrebe na ljubezenskem področju. Eventualne pomanjkljivosti, ki so jih Raki doslej na tem področju bežno zaznavali, se bodo v letu 2016 izkristalizirale. Zvezde napovedujejo, da bo Rakom dano, da na tem področju opravijo potrebne popravke in s tem izboljšajo kakovost dogajanja v svojem ljubezenskem življenju.

OPOMBA:

Svojo podporo nezaposlenemu avtorju tega in ostalih zapisov na tej spletni strani lahko izkažete s tem, da poklikate nekaj reklam, ki so vidne v članku, ali poleg njega. Za izkazano zaupanje se zahvaljujem in vas seveda vabim k branju tudi drugih prispevkov.

Spodaj vam ponujam tudi opcijo direktnega darovanja. Vesel bom vsakega evra, četudi enega, dveh, ali petih! In seveda – ne pozabite – delite zadevo med prijatelje in znance!

 

INTERPRETACIJA SANJ

 

Znani Raki: Ariana Grande, Selena Gomez, Lionel Messi, Tom Cruise, Robin Williams, Khloe Kardashian, Vin Diesel, Lana Del Rey, Lindsay Lohan, Will Ferrell, Tom Hanks, 50 Cent

 

Leave a comment