O Sanjaču


Zahvala
MLPozdravljeni. Moje ime je…recimo mi kar Sanjač. Z razlago sanj se ukvarjam že vrsto let. Sprva so me zanimale seveda lastne sanje, saj sem od nekdaj sanjal zelo pogosto in zelo doživeto. Od kar pomnim, me je zanimalo, kaj sploh posamezne sanje pomenijo. V vseh teh letih sem se naučil, da tudi podobne sanje pri dveh različnih osebah lahko dobijo povsem drugačen pomen. Sanje je vedno treba umestiti v kontekst sanjajočega, v dogajanja v njegovem življenju, osebe, ki v njem nastopajo…pa še kup drugih podrobnosti.

Pa sem se znašel v vlogi tolmača sanj. Razlaga sanj je zanimiva zadeva, a zahteva dosti dela. Za dobro razlago sanj tolmač potrebuje čim več podrobnosti iz sanj, prav vsaka malenkost je lahko pomembna. Prav tako so pomembni osebni podatki, podatki o zvezah v življenju, službi, povezavah z osebami iz sanj…pa še marsikaj. Kakor rečeno – več podatkov tolmač ima – bolj natančno bo sanje lahko razložil.

Tale spletna stran vam bo seveda razložila le nekaj razlag za omejeno število najbolj pogostih sanj. Sanje vsakega sanjajočega pa so seveda unikatne. Včasih govorijo o preteklih stvareh, drugič opozarjajo, spet kdaj tretjič napovedujejo.

Če si želite razlago vaših osebnih sanj – se mi oglasite na sanjerazlaga@gmail.com. Prav tako boste zelo dobrodošli s komentarji, željami in pripombami na Facebook strani Moje sanje.

Vaš Sanjač.

 

Moška majica s šaljivim tekstom in motivom: Živa legenda, takšnih ne delajo več

UGODEN NAKUP! KLIK-nite na simbolično fotografijo spodaj!

 photo Scaronaljivamoscaronkamajica-17D0ivalegenda_zpsb48408e7.jpg