Pet znakov, ki nam povedo, da so pokojni še vedno z nami


Piše: Sanjač

Piše:
Sanjač

Težko je izgubiti nekoga, s katerim smo si bili blizu. O tem ni nobenega dvoma. Vsak od nas je že izgubil koga bližnjega. Gre za eno od krutih dejstev, gre za realnost. Potrebno pa je razmišljati o tem, da so naši ljubljeni – kljub temu da niso prisotni v fizični obliki – na nek način vseeno še vedno z nami. Saj poznate osnovni fizikalni zakon – energija ne nastane iz nič in se v nič ne more pretvoriti. V človeškem telesu pa je brez dvoma polno energije. Energija je potrebna tudi za preprosto sedanje k računalniku, dvigovanje in spuščanje vek, za karkoli, kar pač človek počne … Kam gre ta energija po smrti? Je možno, da del energije naših ljubljenih vseeno ostane ob nas tudi po fizični smrti? Preberite si pet znakov o tem, da bi lahko tisti, ki so nas tako boleče zapustili, vseeno ostali v naši bližini …

Duša zapušča telo

Duša zapušča telo
Foto: featurewings.com

1. Vonj

Na tem mestu namesto energije začnimo govoriti o duhu. Ni potrebno, da verjamete v duhove, lahko vam je bližja tudi fizikalna razlaga iz prejšnjega odstavka. Kakorkoli, recimo prisotnosti našega umrlega bližnjega na tem mestu duh. Duh ljubljene osebe se lahko manifestira na različne načine. Eden od najbolj pogostih je – vonj. Način, na katerega je dišala preminula oseba, je dostikrat najmočnejši način povezave med nami in njimi. Morda se nam preprosto zazdi, da smo nenadoma začeli zaznavati znani dim pipe (ali cigarete), parfuma, ali česa podobnega. Lahko se zgodi tudi, da se nam večkrat dozdeva, da vonjamo vonj hrane, ki jo je imel pokojni najraje. Naučite se ceniti take trenutke! Na ta način vam pokojni pošiljajo direktno sporočilo!

2. Sanje

Tudi sanje so eden od najpogostejših načinov, na katerega pokojniki komunicirajo z nami. Naša podzavest je za svet duhov bolj odprta od našega racionalnega razmišljanja v budnem stanju. Podzavest duhove lažje spusti “zraven”. Sanje, v katerih so prisotni duhovi umrlih, so običajno nenavadno “žive”, realistične in čisto nič podobne ostalim sanjam. Bodite pozorni na take sanje, kaj lahko gre za direktno sporočilo umrlih ljubljenih!

Foto: kilden.info

Foto: kilden.info

3. Izginuli predmeti

Včasih se nam lahko zgodi, da povsem “ponorimo”, ko iščemo kako stvar. Prepričani smo, da natančno vemo, kje smo jo odložili, a je tam nikakor ne najdemo. Resnica je ta, da se lahko umrla ljubljena oseba na ta način  poskuša nekoliko pošaliti z nami. Morda se sliši neumno, a bo že držalo, da pokojni le zaradi tega, ker ga ni več v fizični obliki – ni izgubil svoje želje po tem, da nam nekoliko ponagaja. V takem primeru se zmedi le nasmejte!

4. Nenavadne misli

Občasno se lahko pojavijo misli, nad katerimi smo povsem presenečeni. Pravzaprav lahko rečemo tudi, da sploh niso naše. Zazdi se nam, kakor da bi se znotraj nas vzpostavil nek “notranji monolog”, nad katerim smo presenečeni. Tudi taka zadeva je lahko znak, da so umrli ljubljeni še vedno na nek način z nami! Če se vam take čudne misli pojavijo, le razmišljajte nekoliko o njih in o vsem skupaj! Še posebej, če se “notranji monolog” začne pogovarjati z vami – če torej vse skupaj preraste v dialog, vam pa se zazdi, kot bi se nekdo pogovarjal z vami …

Foto: spritscienceandmetaphysics.com

Foto: spritscienceandmetaphysics.com

5. Znamenja na pogrebni slovesnosti

Po dognanjih Jamesa van Praagha, priznanega jasnovidca in duhovnega medija, se pokojniki lahko udeležijo pogrebov njihovih lastnih teles. Prisotni so v prostoru, kjer poteka žalovanje in na nek način poskušajo tolažiti žalujoče. Z nekaterimi znaki poskušajo tudi sporočiti, da je vse v redu. Tudi avtorju tega prispevka, ki ga prebirate, se je ob smrti očeta zgodilo, da je v večeru, ko je vsa družina žalovala, nenadoma večkrat intenzivno utripnila luč na stropu. Se je oče v resnici na ta način poslovil? Je sporočil, da je vse v redu in naj ne skrbimo? Pogosto pa sicer, ker se ljudje tako utapljajo v svoji žalosti, gredo taka znamenja mimo neopaženo. Nasvet: ko se udeležite pogreba, bodite pozorni na podobna znamenja!

OPOMBA:

Svojo podporo avtorju tega in ostalih zapisov na tej spletni strani lahko izkažete s tem, da poklikate nekaj reklam, ki so vidne v članku, ali poleg njega. Za izkazano zaupanje se zahvaljujem in vas seveda vabim k branju tudi drugih prispevkov. In seveda – ne pozabite – delite zadevo med prijatelje!

[wysija_form id=”1″]

INTERPRETACIJA SANJ

INTERPRETACIJA SANJ

Leave a comment